UVB

Utrechts Vastgoedbedrijf (UVB) is een ambitieus en financieel sterk vastgoedbedrijf met een groot netwerk. UVB bestaat uit een ontwikkelbedrijf en een bouwbedrijf. Daarnaast beheren we woningen uit onze beleggingsportefeuille. Hierdoor zijn wij zeer flexibel en in staat om een vastgoedproject volledig in eigen beheer te realiseren.

UVB Ontwikkel

Ons ontwikkelbedrijf UVB Ontwikkel (her)ontwikkelt vastgoed, met name gericht op de woningmarkt. Dat doen wij voor beleggers, maar ook op eigen risico. Wij hebben veel financiële kennis in huis, een sterke financiële positie en veel ervaring met vergunningen en ruimtelijke procedures.

UVB Bouw

Ons bouwbedrijf UVB Bouw bouwt voor het ontwikkelbedrijf, maar neemt ook andere uiteenlopende bouwklussen aan. Denk aan totaalrenovatie van woningen of de bouw van een aanbouw of dakkapel. UVB Bouw is tevens gespecialiseerd in het technisch beheer van vastgoed.

UVB Verhuur

UVB Verhuur bezit een eigen beleggingsportefeuille. We beheren deze portefeuille zelf. De portefeuille bestaat voornamelijk uit verhuurde appartementen in Utrecht.

Oprichters

Vastgoedbedrijf UVB is opgericht door Wilbert Broekman en Kaspar Ulrich, respectievelijk financieel specialist en jurist ruimtelijke ordening.

Beiden verbouwden en transformeerden naast hun werk zelf een aantal panden in Utrecht. Met succes, en daar ontstond het plan voor UVB: een ontwikkelbedrijf waarin ze hun financiële en juridische kennis kunnen combineren met hun bouwervaring. Nadat ze in 2015 een grote investeerder vonden die gelooft in hun plannen, konden ze direct op grote schaal van start met het ontwikkelen en transformeren van vastgoed.